Mokytojų diena 2023

  • Paskelbė : Daiva Sirtautienė
  • Paskelbta: 2023-10-06
  • Kategorija: Renginiai

Būti Mokytoju – viena atsakingiausių misijų. Juk Mokytojas augina LIETUVĄ...

Šis žmogus privalo būti novatoriumi, filosofu, psichologu, aktoriumi, neišsenkančiu žinių aruodu ir dar daug kuo... Dauguma gimnazistų tai supranta, todėl abiturientai savo Mokytojams dovanojo ypatingą rytmetį – juos pasitiko su gėlėmis bei saldžiais linkėjimais... Pasitiko... ir pirmąją pamoką organizavo ne tik raliečiams, bet ir Mokytojams. Gardžios arbatos puodelis šios nelengvos specialybės atstovus įkvėpė puikiai atlikti ne vieną abiturientų paruoštą užduotį. Pamoka „sutirpo“ akimirksniu.

„Ar norėtų raliečiai būti pedagogais?“- į šį iššūkį atsiliepė nemažas būrys vyresniųjų klasių ir socialinės veiklos būrelio „Aš galiu“ gimnazistų. Pasiruošę pamokoms ir kitoms veikloms raliečiai „mokytojavo“ Lietavos ir „Neries“ pagrindinėse mokyklose, Justino Vareikio ir Raimundo Samulevičiaus progimnazijose, Jonavos pradinėje mokykloje, patys prisiminę linksmos vaikystės sūkurius.

"Lengva išties nebuvo, tačiau vaikų dėkingumas, apkabinimas - sujaudino. Mokytoju gali dirbti ne kiekvienas!.. "- tokiais įspūdžiais dalinosi gimnazistai, pabandę bent vieną dieną mažesniesiems jonaviečiams dovanoti žinias.

Lyderystės veiklų organizavimas pagal Tūkstantmečio mokyklos (TŪM) programą. Programa finansuojama #NextGenationEU lėšomis. Programą įgyvendina Europos socialinio fondo agentūra

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos