Komunikacijos galia: kelionė informaciniu tiltu.

  • Paskelbė : Daiva Sirtautienė
  • Paskelbta: 2023-11-23
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

„Komunikacijos galia: kelionė informaciniu tiltu. Kas tai? Kaip išvengti klaidžiojimo komunikacijos labirintais. Kaip suteikti idėjoms komunikacinės galios?“ – šie klausimai skambėjo gimnazijos antrokams diskusijoje, kurios vedėja šįkart buvo mūsų gimnazijos alumnė, 69-osios laidos abiturientė Dominyka Krutkevičiūtė.

 Pokalbio vedėja pasidalino savo įžvalgomis apie tai, kaip svarbu mokytis efektyviai bendrauti su žmonėmis. Ji akcentavo viešojo kalbėjimo naudą, teigdama, kad tai yra svarbus įgūdis, kuris ne tik padeda reikšti aiškiai savo mintis, bet ir įgyvendinti tikslus.

 Diskusijos metu buvo pabrėžta, kad domėjimasis supančiu pasauliu yra pagrindinis veiksnys, leidžiantis geriau suprasti kitų žmonių perspektyvas. Dominyka ragino raliečius keisti neigiamas mintis pozityviomis ir suteikti savo idėjoms komunikacinės jėgos. Ji pabrėžė, kad teigiamas požiūris gali sukurti palankesnę aplinką ne tik asmeninėje, bet ir profesinėje gyvenimo srityje.

 Susitikimo dalyviai buvo suinteresuoti ralietės Dominykos patirtimi ir patarimais dėl sėkmingos komunikacijos. Jos pasidalinti principai ir strategijos tikrai paliko gyvą įspūdį bei skatino auditoriją aktyviau mokytis ir tobulinti savo komunikacijos įgūdžius. Dėkojame alumnei už naudingą ir įdomų susitikimą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos